Home > Novinky > Dnes odlétáme do Malawi!

Děkujeme je nejčastější slovo, které před odjezdem na misi vyslovujeme. Dokazuje to, že je u nás pořád dost lidí s dobrým srdcem, myslících na potřebné. V oblastech Afriky, kde pomáháme, chudí lidé nikoho jiného nemají. Za svou chudobu a nemoci nemohou, žijí v zoufalém začarovaném kruhu, ze kterého jim umožňujeme vystoupit. Děláme pro ně jen to, co u nás považujeme za samozřejmé. Nechceme, aby děti, ale ani dospělí trpěli neustálým krutým hladem, těžkou podvýživou, zbytečnými nemocemi, a naopak, dáváme jim s pomocí vás všech šanci dožít se ve zdraví dospělosti a získat vzdělání, díky čemuž budou sami postupně měnit svou zemi a budou pyšnými otci i matkami schopnými žít důstojně a uživit svou rodinu. Oni nejsou méněcenní, ani líní, jen se narodili v jedné z nejchudších zemí světa na nejchudším kontinentě. V zemi bez přístupu k moři a bez lukrativních nerostných surovin jako je ta naše. V Africe to znamená nezbytnou orientaci na zemědělskou produkci a závislost na počasí. Jeho rozmary však zabíjí. Druh, který se o sebe nedokáže postarat, je odsouzený na zánik. Vždy když jsem v Malawi mám pocit, že v opačné situaci by to oni pro nás určitě udělali. Naše moto je: „Když zachráníš život, zachráníš celý svět.“ Přitom často stačí tak neuvěřitelně málo. Takže naposledy dnes, v den odletu na misi do Malawi, DĚKUJEME Vám všem! Držte nám pěsti, pokusíme se pravidelně hlásit, informovat o práci, kterou máme za sebou i o tom, co nás ještě čeká, i když v oblastech bez signálu, sítí, i elektřiny je to dost obtížné. Sledujte náš web i facebook.

Hlavní partneři nemocnice v Malawi:

Rotary klub Ostrava City, Avenier, DB Schenker, Hartmann-Rico, Hipp Czech, LL-C, Valosun, Via Optima, Walmark

Poděkování za pomoc, podporu a spolupráci společnostem:

Buksa and Partner, Martek Medical/Perfect Distribution, Karvinská hornická nemocnice, Anderson Willinger, Accor Hotels, Belupo, Galderma-Spirig, 3M, MM Stylstav, Somacentrum, Pears Health Cyber

Srdečné poděkování individuálním dárcům: Helena Smetanová, Aleš a Zdeňka Buksovi, Martin Bacílek, Petra Demlová, Martina Vymětalová, Lucie Teisler, Tereza Ba, Vladimír Šic, Tomáš Lubovský, Pavel Mika, Marie Mokrá, Jana Ojha, Lucie Pavlíčková, Markéta Kaplanová, Milena Machovcová, Petra Urbanová, S. Urbanová, M. Vacková, Petra Fellnerová, David Trubka, Martin Žagan, Jitka Vejrostová, Mirka Šlajcherová, Ludmila Hamplová, Arsen Takos, Jana Teslíková, Milena Polanková, Ivana Folková, Božena Križanová, Anna a Jindřich Šeborovi, Ivana Vajdlichová, Petr Navrátil, Robert Bittner, Michal Pekár, Jaromír, Kristek, Petr Chytil, Jiří Blažek, Marian Chudý, Markéta Krištofová, Magda Doudová, Klára Petrová, Zoltán Alexi, Monika Bucharová, Jana Sládková, Marie Hulínová, Josef Kučinský, Zdeněk Nevrlý, Eva Frenclová, Hana Langrová, Tomáš Manďák, Ivan Melmer, Hana Matějíčková, Martin Solich, Kateřina Štěrbová, Jakub Šindelář, Kryštof Večerek, Jitka Kalenská, Lukáš Delong, Petra Oravcová, Monika Sommerová, Lucie Durrová, Šárka Stejskalová, Karla Drabinová, Jana Lužová, Alexandra Kunčíková, Martina Kovalová, Hana Statečná, Oldřich Luňák, Josef a Anna Čížovi, Drahomíra Kolenčíková, Bohumil Veselý, Barbora Davidová, Jakub Kašpar, Vladimír Polák, Ludmila Fialová, Vilemína Ondrušová, Martin Nesrsta, Andrea Vovesná, Petr Foukal, David Valnoha, Filip Nosek, Jana Zálešáková, Ivo Enenkl, Peter Gima, Katarína Vaľová, Vladimír Šustek, Božena Simonidesová, Peter Dodrv, Martin Dratva, Darina Miškovičová, Ana Chrastinová, Eliška Hutníková, Radim Holas, Jitka Nytrová, Renata Pavlíková, Igor Lobovský, Kristýna Lebedová, Markéta Lopourová, Anna Nepimachová, Jitka Vejrostová, Irena Malá, Alena a Hanuš Žaganovi, Tomáš a Eliška Kanálikovi, David Kubačák, Dušan Meško, Andrea Foldwáryová, Bianka Stuppacherová, Silvie Kleková, Iva Mušálková, Tomáš Šiřina a mnoho dalších. Děkujeme všem, kteří si kupují náš kalendář, podporují studenty na střední škole, zakoupili deku, kuře nebo kozu případně zvolili jinou formu pomoci pro jedny z nejchudších na naší planetě.

Poděkování vedoucího mise za energii, čas, obětavost a skvěle odvedenou práci podpornému týmu International Humanity zejména Janě Házové, Vaškovi Plecháčkovi, Jiřince Mužíkové, Katce Znamenáčkové, Helence Smetanové, Ľubovi Miškovičovi, Aaronovi Maluwovi i všem dobrovolníkům, kteří se v minulosti zúčastnili misí chudých zemí světa na vlastní náklady, odváděli tam své maximum a i nadále nám zachovali svou přízeň.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*